Evinize özel tekstil ürünleri arasından en uygun runner masa örtülerini bulabilirsiniz.

31 Aralık 2014 Çarşamba

Evinizde Renkli Nevresim ve Yatak Örtüleri

Nevresim, herkesin de bildiği gibi yorganların üzerine geçirilen bir nevi torba şeklinde bir kılıftır. Nevresimin amacı görüntüden ziyade sağlıklı ve temiz şartlar altında bir yatak takımı oluşturabilmektir. Nevresimler bildiğiniz üzere çok çeşittir. Bunları biraz tanıtmak istiyorum;
Saten Nevresim Takımları; Saten nevresim takımları genellikle bayan yataklarında tercih edilmektedir. Genellikle yaz aylarında daha çok tercih edilir çünkü sıcaklığı üzerinde yeterince barındırmaz.
Koyu taraftarlar için de birçok nevresimler bulunmaktadır. Bunların başında Galatasaray’ın uzun zamandır piyasada olan nevresim takımlarını örnek verebiliriz. Taraftar nevresim takımları genellikle gerçek firmanın olduğu sürece çok kaliteli olmaktadır. Bununla ilgili detaylı bilgileri geçen zamanla beraber yeni yazılarımızda yayınlayacağız.
Genç Nevresim Takımları; Genç odalarında daha fazla kullanılan bu tarz nevresimler için birçok seçenek bulunmaktadır. Nevresim takımları yastığından yorganına, battaniyesinden yatak örtüsü kadar benzer ya da uyumlu renkler taşıyarak göz zevkinize hitap etmektedir. Ayrıca koltuk şalı ve zebra perdeler de en az bunun kadar önemlidir.

Yaşlı Nevresim Takımlarında ise genellikle koyu renkler daha çok tercih edilmektedir. Bunun amacı ise koyu renklerin olgunluğu simgelemesidir. Nevresimler günlük hayatımızda pek çok mağazada karşılaşabileceğimiz ve yukarıda belirttiğim üzere sağlıklı olması, kolayca yıkanabilmesi ve göze hitap etmesi sebebiyle tercih edilmektedir. Nevresimler temiz bir şekilde kullanıldığı ve yırtılmadığı sürece, doğru yıkama koşulları altında da yıkandıkları sürece uzun süre dayanıklı olacak ve sizi artı nevresim masraflarından kurtaracaktır. Nevresimlerle ilgili tüm detayları yeni yazılarımızdan bulabilirsiniz. Her çeşit nevresim için ayrı bir web sayfası oluşturarak detaylı bilgi sahibi olmanız için elimizden geleni yapacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder

© Runner Masa Örtüsü - Ev Tekstili, AllRightsReserved.