Evinize özel tekstil ürünleri arasından en uygun runner masa örtülerini bulabilirsiniz.

11 Kasım 2014 Salı

Ev Tekstil Ürünlerinin Özellikleri

Ev tekstili adına evimizde bir çok eşyayı kullanmaktayız. Bu eşyalar bizim evimizin daha şık ve hoş görünmesi konusunda bize fayda sağlayacaktır. Bu fazda sayesinde evimizi daha şık ve kullanışlı bir hale getirebiliriz. Aynı zamanda bu eşyalar evimizin temizliğini de daha kolay bir hale getirecektir. Böylece kendimiz ayıracağımız zaman zarfı daha fazla olur. Evimizi kısa sürelerde temizleyerek kendimize daha iyi vakit ayırabiliriz. Ayrıca bu ürün ve eşyaları sadece evlerimiz de kullanmanın yanında iş yerlerimizde de kullanabiliriz. Bu ürünlerden birkaç tanesi ve bize kazandırdığı özellikleri şunlardır:
Kumaş Perde VE Zebra Perde: Bu perde çeşidi normal tül ve beyaz perdelere oranla daha kısa bir zaman içinde yıkanmaktadır. Tül perdeler makine yardımı ile yaklaşık olarak 35 dakika kadar sürebiliyor. Bu perdeyi kuruması ve tekrar yerine asması ile birlikte yaklaşık olarak 1 saati buluyor. Ancak bunun yerine kumaş perde kullanarak sadece ıslak bir bez yardımı ile bu perdeyi silebiliriz. Ayrıca bu perde genelde plastik maddede yapıldığı için tül perdeler kadar kir tutmayacaktır.
Koltuk Şalı: Bu şal l-koltuğunuzun üzerine örtülerek daha şık bir görünüm kazandırılır. Bu örtü ile koltuklarınız daha şık olur.

Runner, Peçete, Masa Örtüsü: Bu ürünler kullanılarak yemek masamız daha güzel bir hale getirilebilir. Bu eşyalar yemek sonrasında da kolay bir toplanma yaşatacaktır. Böylece daha iyi bir yemek sonrası yaşanabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

© Runner Masa Örtüsü - Ev Tekstili, AllRightsReserved.